Rust in je hoofd & Balans in je leven programma

Voor blijvend meer energie en balans, zodat je uitgerust en ontspannen kunt genieten van jouw fijnste leven!

anne formsma

Voel jij je vaker moe dan uitgerust?

Heb je minder energie dan je zou willen? Heb je een vol hoofd met gedachten die alle kanten op gaan? Voel je je gespannen of gejaagd? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt en ben je aan het doorbikkelen? Denk je wel eens “Is dit het nou?” als je weer alleen maar bezig bent geweest met to do’s afvinken? Geniet je minder van je leven dan je zou willen? Snak je naar meer rust en een moment om op te laden?

Misschien zou je je anders willen voelen, maar weet je niet hoe. Of heb je al dingen geprobeerd, maar zonder blijvend resultaat. Misschien denk je zelfs wel dat dit er nou eenmaal bij hoort en dat je je erbij moet neerleggen. In alle gevallen ben ik heel blij dat je mij gevonden hebt! Want moe zijn, geleefd worden, niet lekker in je vel zitten.. het is zo zonde! En gelukkig is het ook niet nodig!

anne formsma

Hoe zou het voor je zijn als..

.. je krachtige tools hebt waardoor je je meteen ontspannen voelt?
.. je gedachten niet meer alle kanten opgaan en je ze ook eens uit kunt zetten?
.. je blijvend meer rust in je hoofd én lijf hebt?
.. je lekkerder in je vel zit en je meer kunt hebben?
.. je niet meer op je tandvlees loopt en weer de leuke persoon bent die je was?
.. je leert hoe je blijvend in balans komt en op je best bent?
.. je beter slaapt en ’s ochtends uitgerust wakker wordt?
.. je zin hebt in de dagen en energie hebt voor al je plannen?
.. er meer ruimte komt om te genieten van je leven?
.. je de regie over je leven terugkrijgt zodat je al je dromen waar kunt maken?

Na het Rust in je hoofd & Balans in je leven programma

.. heb je grip op je gedachten en gevoelens.
.. ervaar je meer rust en kun je beter loslaten.
.. kun je maximaal ontspannen en opladen.
.. weet je wat je (ongemerkt) energie kost en stress geeft.
.. weet je hoe je in balans komt én blijft, zodat jij op je best bent.
.. kun je leven vanuit ontspanning en hoef je minder hard te ‘werken’.
.. komt er meer rust en ruimte, zodat je kunt gaan genieten.
.. kun je beter voelen wat je nodig hebt en je grenzen bewaken.
.. kun je beter omgaan met stressvolle/moeilijke situaties en word je veerkrachtiger.
.. kun je de regie over je leven terugpakken en je plannen en dromen waar gaan maken.

Je hebt maar één leven en doorbikkelen is zo zonde.

Dit is je kans om het eindelijk anders te gaan doen! Laat kostbare tijd niet langer door je vingers glippen. Jouw leven mag fijner en moeitelozer!

anne formsma

Wat krijg je?

De investering voor het Rust in je hoofd & Balans in je leven programma is 147 euro!

Wil je graag 1 op 1 begeleiding van mij bij het programma? Dat kan! De begeleiding bestaat uit 2 sessies (45 minuten) en je ontvangt een persoonlijke meditatie en oefeningen op maat. De investering hiervoor is 347 euro.

Let op: Per maand heb ik hiervoor drie plekken beschikbaar. Wil jij 1 op 1 begeleiding bij je programma, vraag dan hier direct jouw 1 op 1 coaching aan!

Zij gingen je voor!

Hi! Ik ben Anne

Psycholoog en gecertificeerd stress specialist

Mijn naam is Anne Formsma MSc en als psychologe en stress specialist is het mijn missie om met bewezen effectieve technieken mensen meer energie, balans en ontspanning te geven. Zodat ze weer lekker in hun vel zitten en het leven kunnen leiden waar ze van dromen. Want moe zijn en geleefd worden.. het is zó zonde! En gelukkig is het ook niet nodig!

Mijn 15 jaar aan kennis en ervaring in de psychologie heb ik aangevuld met opleidingen in o.a. stressfysiologie en mindfulness. Omdat ik altijd oog heb voor wat écht werkt en meerdere disciplines heb gestudeerd, zie ik het totaalplaatje en heb ik de sleutel tot minder stress en een fijner leven gevonden. Mijn aanpak is compleet en daarmee heel effectief, omdat ik het vanuit meerdere kanten benader. Ik wil niets liever, dan deze kennis delen! Ik ontwikkelde een krachtige methode die ik in mijn praktijk én online programma’s toepas, waardoor het voor iedereen binnen handbereik is!

anne formsma
tevredenheidsgarantie

De tips en technieken uit deze training zijn bij honderden deelnemers effectief gebleken.

Daarom durf ik ook 100% tevredenheidsgarantie te bieden. Is het onverhoopt toch niet wat je zocht? Als je na de eerste twee modules niet tevreden bent, dan krijg je gewoon je geld terug zonder opgaaf van reden.

Veelgestelde vragen

Het programma bestaat uit 7 modules en elke module duurt ongeveer een kwartier. In elke module staat een video, audio oefening en werkblad voor je klaar.
De gehele module kun je in één keer volgen, maar de meeste deelnemers vinden het fijner om steeds één onderdeel van de module per keer te doen (zo’n 5 minuten per onderdeel).
Je kunt het helemaal doen zoals jij prettig vindt, doe wat voor jou werkt!
Na aanschaf heb je een jaar toegang tot het programma, dus je hebt alle tijd om het in jouw eigen tempo te volgen.

Zodra je het programma hebt aangeschaft, kun je meteen aan de slag! Je krijgt de inloggegevens voor de online omgeving direct in je mail.
Om het een beetje behapbaar te houden, zou ik je willen adviseren om niet meer dan één module per week te doen. Neem vooral de tijd om het op je in te laten werken en ermee te oefenen. 

Zodra je de training hebt aangeschaft, krijg je de inloggegevens voor de online omgeving in je mail. Of je meteen van start gaat is aan jou.

Je houdt een jaar toegang tot het programma dus er is geen haast. Mocht je langer nodig hebben, dan kun je mij dit altijd even laten weten.

Jazeker! Je kunt de training helemaal op jouw moment en in jouw tempo volgen. Je houdt een jaar toegang tot het programma dus er is geen haast. Mocht je nog langer nodig hebben, dan kun je mij dit altijd even laten weten.
Ik heb de inhoud van de modules krachtig en niet onnodig lang gemaakt, zodat het goed te combineren is met een druk leven.
Uit ervaring heb ik gemerkt dat deelnemers júist als ze druk zijn, veel baat hebben bij het programma. Ze voelen zich rustiger en energieker. De investering in tijd krijg je meer dan terug! 

“Ik red het nog wel even zo” hoor ik vaak en dat snap ik ook helemaal.
Wat je je wel mag afvragen, is wat je leven waard is als je geleefd wordt of aan het overleven bent? Je hebt maar één leven en doorbikkelen is zo zonde.. 

“Ik ben al zo druk” is ook iets wat ik vaak hoor. Daarom heb ik de inhoud van de modules krachtig en niet onnodig lang gemaakt, zodat het goed te combineren is met een druk leven.
Uit ervaring heb ik gemerkt dat deelnemers júist als ze druk zijn, veel baat hebben bij het programma. Ze voelen zich rustiger en energieker. De investering in tijd krijg je meer dan terug!

De methode die ik aanbied in mijn praktijk, is dezelfde als in mijn online programma’s. Ik vind het belangrijk dat het voor iedereen binnen handbereik is: energiek en in balans zijn. Dit is ook de reden dat ik een online variant heb gemaakt: Zodat iedereen, waar dan ook, op een laagdrempelige manier aan de slag kan.
Van deelnemers hoor ik dat ze het prettig vinden om de training online te doen; om dit te doen waar en wanneer zij dat willen.
Keer op keer heb ik gezien hoe goed het werkt, daarom geef ik ook tevredenheidsgarantie.
Blijkt na aankoop de online training toch niks voor jou? Als je na de eerste twee modules niet tevreden bent, dan krijg je gewoon je geld terug.

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je even overleggen? Stuur me gerust een berichtje en dan antwoord ik je zo snel mogelijk!

anne formsma

Dat je tot hier hebt gelezen is niet zonder reden..
Het is tijd voor verandering!

Je gaat je niet vanzelf beter voelen helaas. Dit is je kans om het eindelijk anders te gaan doen! Je hebt maar één leven en doorbikkelen is zo zonde. Want heel eerlijk, wat is je leven waard als je meer aan het overleven bent, dan aan het leven? Niemand kijkt aan het einde van zijn leven terug en zegt “Wat ben ik blij dat ik mijn hele leven zo geploeterd heb.” Ze hebben eerder spijt dat ze het niet wat fijner en makkelijker voor zichzelf hebben gemaakt. Hoe lang ga je nog door voordat je in actie komt? Laat die kostbare tijd niet langer door je vingers glippen. Juist nu is het moment om alles uit je leven te halen, dat er in zit!

Scroll naar boven