1-op-1 sessie

Samen aan de slag, zodat je energiek en ontspannen kunt genieten van jouw fijnste leven!

anne formsma

Ik denk graag met je mee!

Voel jij je vaker moe dan uitgerust? Heb je een vol hoofd met gedachten die alle kanten op gaan? Voel je je gespannen of gejaagd? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Denk je wel eens “Is dit het nou?” als je weer alleen maar bezig bent geweest met to do’s afvinken? Geniet je minder van je leven dan je zou willen? Snak je naar meer rust en een moment om op te laden?

Misschien zou je je anders willen voelen, maar weet je niet hoe. Of heb je al dingen geprobeerd, maar zonder blijvend resultaat. Misschien denk je zelfs wel dat dit er nou eenmaal bij hoort en dat je je erbij moet neerleggen. In alle gevallen ben ik heel blij dat je mij gevonden hebt! Want moe zijn, geleefd worden, niet lekker in je vel zitten.. het is zo zonde! En gelukkig is het ook niet nodig!

Heb je behoefte dat er iemand met je meedenkt? Die met je kan sparren en je verder op weg helpt? Wil je efficiënt werken en advies op maat? Dat kan allemaal!

anne formsma

Hoe zou het voor je zijn als..

.. je precies weet wat je energie kost en hoe jij het beste op kunt laden?
.. hoe je beter in balans komt en op je best bent?
.. je krachtige tools hebt waardoor je je meteen ontspannen voelt?
.. je rustig voelt in je hoofd én lijf?
.. je lekkerder in je vel zit en je meer kunt hebben?
.. er meer ruimte komt om te genieten van je leven?
.. je de regie over je leven terug krijgt en je fit en uitgerust voelt?

Na de sessie..

.. weet je wat jou (ongemerkt) energie kost en stress geeft.
.. kun je de regie over je energie terugpakken.
.. weet je hoe je in balans komt en op je best bent.
.. weet je hoe jij het beste kunt ontspannen en opladen.
.. weet je hoe je meer grip krijgt op je gedachten en gevoelens.
.. weet je hoe er meer ruimte komt om te genieten.
.. heb je antwoorden op jouw specifieke vragen.
.. heb je concrete tips en oefeningen waar je zelf mee verder kunt.

Je hebt maar één leven en doorbikkelen is zo zonde.

Dit is je kans om het eindelijk anders te gaan doen! Laat kostbare tijd niet langer door je vingers glippen. Jouw leven mag fijner en moeitelozer!

anne formsma

Wat krijg je?

Of neem vrijblijvend contact met me op, om te kijken wat ik voor je kan betekenen!

Zij gingen je voor!

Hi! Ik ben Anne

Psycholoog en gecertificeerd stress specialist

Mijn naam is Anne Formsma MSc en als psychologe en stress specialist is het mijn missie om met bewezen effectieve technieken mensen meer energie, balans en ontspanning te geven. Zodat ze weer lekker in hun vel zitten en het leven kunnen leiden waar ze van dromen. Want moe zijn en geleefd worden.. het is zó zonde! En gelukkig is het ook niet nodig!

Mijn 15 jaar aan kennis en ervaring in de psychologie heb ik aangevuld met opleidingen in o.a. stressfysiologie en mindfulness. Omdat ik altijd oog heb voor wat écht werkt en meerdere disciplines heb gestudeerd, zie ik het totaalplaatje en heb ik de sleutel tot minder stress en een fijner leven gevonden. Mijn aanpak is compleet en daarmee heel effectief, omdat ik het vanuit meerdere kanten benader. Ik wil niets liever, dan deze kennis delen! Ik ontwikkelde een krachtige methode die ik in mijn praktijk én online programma’s toepas, waardoor het voor iedereen binnen handbereik is!

anne formsma

Veelgestelde vragen

De investering voor een losse sessie is 127,-. Voorafgaand aan de sessie vraag ik je een vragenlijst in te vullen, waardoor we het maximale uit een sessie kunnen halen. Op basis van de sessie adviseer ik je oefeningen en audio’s die jou gaan ondersteunen bij je doelen. Deze krijg je na afloop en zijn bij de prijs inbegrepen.

Dat kan zeker! Het voordeel van meerdere sessies is dat ik je begeleid terwijl je aan je doelen werkt. We kunnen tijdens dit proces finetunen, spelen steeds in op jouw behoeften en gaan de diepte in. Hierdoor heb je maximaal én blijvend resultaat!
Hoeveel sessies je wilt of nodig hebt, hangt helemaal van jou en je situatie af. Je kunt me altijd vrijblijvend een berichtje sturen om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Wanneer je mij een bericht stuurt, neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak met je in te plannen.

De sessie kan online of in mijn praktijk in Hilversum plaatsvinden. Wat voor jou handig en prettig is!

“Ik ben al zo druk” of “Ik red het nog wel even zo” hoor ik vaak en dat snap ik ook helemaal.
Wat je je wel mag afvragen, is wat je leven waard is als je meer aan het overleven bent of geleefd wordt? Hoe lang ga je nog door voordat je in actie komt? Laat die kostbare tijd niet langer door je vingers glippen. Júist nu is het moment om alles uit je leven te halen, dat er in zit!

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je even overleggen? Stuur me gerust een berichtje en dan antwoord ik je zo snel mogelijk!

anne formsma

Dat je tot hier hebt gelezen is niet zonder reden..
Het is tijd voor verandering!

Je gaat je niet vanzelf beter voelen helaas. Dit is je kans om het eindelijk anders te gaan doen! Je hebt maar één leven en doorbikkelen is zo zonde. Want heel eerlijk, wat is je leven waard als je meer aan het overleven bent, dan aan het leven? Niemand kijkt aan het einde van zijn leven terug en zegt “Wat ben ik blij dat ik mijn hele leven zo geploeterd heb.” Ze hebben eerder spijt dat ze het niet wat fijner en makkelijker voor zichzelf hebben gemaakt. Hoe lang ga je nog door voordat je in actie komt? Laat die kostbare tijd niet langer door je vingers glippen. Dit is het moment om alles uit je leven te halen, dat er in zit!

Scroll naar boven