Overspannen/burn-out herstelpakket

Met een bewezen effectieve methode van je stress en burn-out klachten af. Zodat jij je snel weer goed voelt, en je goed blíjft voelen!

anne formsma

Hoe word ik weer de oude?

Heb je weinig energie? Of voel je je zelfs helemaal uitgeput? Misschien kun je moeilijk ontspannen, en voel je je onrustig of gejaagd. Of zit je minder lekker in je vel en heb je een korter lontje?
Het kan zijn dat je jezelf niet eens terug herkent, omdat je je zoveel gestrester, angstiger of somberder bent dan voorheen.
Heb je het gevoel dat je “hoofd” het minder goed doet? Is je concentratie minder, onthoud je dingen minder goed of heb je minder overzicht? Vliegt het je soms aan of kun je situaties niet handelen, waar je voorheen je hand niet voor zou omdraaien?

Stressklachten kunnen je leven flink in de war schoppen, ze hebben impact op zoveel verschillende gebieden.. Je leven kan zelfs even helemaal on hold komen te staan, wanneer je overspannen bent of een burn-out krijgt. Je weet dan even niet wat je overkomt, je voelt je zo anders dan voorheen. Je wilt wel door, maar je kúnt gewoon niet meer.

Je wilt graag weer de oude worden, maar hoe? Daar help ik je heel graag bij!

Of neem vrijblijvend contact met me op, om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Stuur een berichtje of plan een belafspraak in.

anne formsma

Hoe zou het voor je zijn als je..

.. precies weet wat je moet doen om je zo snel mogelijk weer goed te voelen?

.. een persoonlijk plan krijgt zodat je zo effectief mogelijk aan je herstel werkt?

.. je het wiel niet meer zelf hoeft uit te vinden, maar je alle handvatten aangereikt krijgt in de vorm van concrete tips en oefeningen?

.. precies weet hoe je ervoor staat en wat de ernst is van jouw stress/burn-out klachten?

.. ervoor kunt zorgen dat je nooit meer in deze situatie terugkomt? 

.. je iemand in jouw team hebt die precies weet wat je doormaakt en er helemaal voor jou is om je onafhankelijk te ondersteunen?

Na het Overspannen/burn-out herstelpakket..

.. weet je hoe jij je energie terug kunt krijgen.
.. heb je krachtige tools waarmee je kunt ontspannen en opladen.
.. weet je hoe je blijvend in balans komt.
.. ervaar je meer rust in je hoofd én lijf.
.. voel je beter wat je nodig hebt en kun je je grenzen bewaken.
.. kun je beter omgaan met stressvolle situaties en word je veerkrachtiger.
.. pak je de regie over je leven terug en kun je het leven leiden dat bij je past.

Wist je dat..

Ik gebruik maak van een bewezen effectieve en onderbouwde methode, waardoor vergoeding door werkgevers vaak mogelijk is?

anne formsma

Wat krijg je?

Assessment

Adviesgesprek (90 minuten)

Rust & Balans programma

Follow-upgesprek (60 minuten)

De investering voor het Overspannen/burn-out herstelpakket is 495,-*

* Vergoeding door werkgevers is vaak mogelijk. Heb je vragen of wil je iets overleggen, neem gerust vrijblijvend contact met me op. Stuur een berichtje of plan een belafspraak in.

Hi! Ik ben Anne

Psycholoog en gecertificeerd stress specialist

Herstellen van stress of burn-outklachten duurt bij de meeste mensen helaas veel langer dan nodig. Dit is zo zonde! Wat het is op zijn zachtst gezegd geen pretje, weet ik uit ervaring. Het is mijn missie om hier verandering in te brengen. Mijn 15 jaar aan kennis en ervaring in de psychologie heb ik aangevuld met opleidingen in onder andere stressfysiologie en mindfulness. 

Omdat ik altijd oog heb voor wat écht werkt en meerdere disciplines heb gestudeerd, zie ik het totaalplaatje en heb ik de sleutel naar snel én duurzaam herstel. Mijn aanpak is compleet en daarmee heel effectief, omdat ik het vanuit meerdere kanten benader. Ik wil niets liever, dan deze kennis met je delen, omdat ik als geen ander weet hoe vervelend het is om je niet goed te voelen. 

“Had ik maar een gebroken been” dacht ik wel eens toen ik zelf een burn-out had. Dan wist ik precies hoe ik er voor stond en hoe lang mijn herstel ging duren. Dan was er een duidelijk plan en wist ik waar ik aan toe was. En met een been in het gips was het tenminste ook zichtbaar voor mijn omgeving wat ik wel en vooral ook niet kon..
Wat had ik zelf graag gewild dat dit pakket er toen voor mij was geweest. Een objectieve meting waardoor ik precies wist hoe ik er voor stond, en erna aan mijn herstel werken met een helder plan op basis van een effectieve en onderbouwde methode.”

anne formsma

Zij gingen je voor!

Veelgestelde vragen

De investering voor het Overspannen/burn-out herstelpakket is 495,-. Vergoeding door werkgevers is vaak mogelijk. Heb je vragen of wil je meer informatie hierover, neem dan gerust even contact met mij op.

Wat je krijgt:
– Een uitgebreid assessment en de uitslag van deze objectieve meting.
– Een adviesgesprek waarin je persoonlijk advies krijgt.
– Een herstelplan gebaseerd op een bewezen en effectieve methode.
– Toegang tot het Rust in je hoofd & Balans in je leven programma.
– Oefeningen op maat en audio’s waarmee je zelf aan de slag kunt.
– Een follow-upgesprek.

In veel gevallen is vergoeding mogelijk door de werkgever. Heb je vragen of wil je meer informatie hierover, neem dan gerust even contact met mij op.

Na aanmelding voor het Overspannen/burn-out herstelpakket neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen. Voorafgaand aan de eerste afspraak (het adviesgesprek) ontvang je een link naar online vragenlijsten. Het invullen hiervan duurt ongeveer 15 minuten, dit kun je gewoon thuis vanaf je laptop of computer doen.
Vervolgens hebben we het adviesgesprek (90 minuten), hierin ontvang je de uitslag van deze uitgebreid en objectieve meting. Je ontvangt een persoonlijk advies hoe jij het beste kunt herstellen, gebaseerd op een bewezen effectieve en onderbouwde methode. Ik vertel je hoe jij het beste kunt herstellen en ik stel een plan voor je op.
Na het adviesgesprek ontvangt je een boek, oefeningen en audio’s, waarmee je zelf aan de slag kunt.
Ook krijg je toegang tot het Rust in je hoofd & Balans in je leven programma. In dit programma vertel ik je precies wat je kunt doen om je snel weer goed te voelen, in concrete en praktische stappen. Je krijgt toegang tot al het materiaal (video’s, audio’s en werkbladen) zodat je krachtige tools hebt die je helpen bij je herstel.
Vier tot acht weken na het adviesgesprek hebben we onze laatste afspraak, het follow-upgesprek (60 minuten), om te kijken hoe het met je gaat. Waar loop je nog tegen aan? Wat kan er nog beter? Ik denk met je mee en je krijgt concrete tips en advies op maat.

Zodra jij je aanmeldt, neem ik zo snel mogelijk contact met je op om de eerste afspraak in te plannen. 

Het online assessment (set vragenlijsten) kun je gewoon thuis achter je laptop of computer doen. De gesprekken (advies & folluw-up) kunnen online of in mijn praktijk in Hilversum plaatsvinden. Wat voor jou handig en prettig is! Het Rust in je hoofd & Balans in je leven programma is online, dit kun je dus volgen waar en wanneer jij wilt.

Te lang zelf doorlopen met stress of burn-outklachten zou ik je niet adviseren. Helaas gaat het in de meeste gevallen niet vanzelf over, of duurt het onnodig lang. Blijf dus niet te lang zelf aanmodderen, dat is zo zonde. Ik geef je in korte tijd enorm veel inzichten en tools, zodat jij je snel weer goed voelt (en ook goed blijft voelen).

Twijfel je of dit pakket iets voor je is? Of vraag je je af of het aansluit bij waar jij tegenaan loopt? Stuur me gerust even een berichtje of plan een belafpraak in, dan kunnen we even overleggen.

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je even overleggen? Stuur me gerust een berichtje dan antwoord ik je zo snel mogelijk, of plan een belafpraak in.

Scroll naar boven